31/3/08

Esperant l'AVE!!


La Sagrera es un barri bàsicament residencial amb una gran densitat i un gran nombre de mancances, no disposa de cap zona verda important ni de prous equipaments per als seus veïns.

L’associació veïnal del barri ha lluitat des de fa anys per aconseguir allò que tanta falta els fa , rebent sempre com a resposta per part de l’administració que amb la gran actuació urbanística que suposarà l’arribada de l’AVE, arribarà el torn de la Sagrera dins de la nostra ciutat.

Ara ja es veu a prop tot el canvi, arribada de l’Ave, soterrament de vies, intercanviador de metro, edificis d’oficines, edificis residencials... però nomes arriba la part que interessa als uns i no als altres. Els veïns veuran augmentats alguns dels seus equipaments i zones verdes, però també la densitat de població amb lo qual no es cobrirà el dèficit inicial.

Un cop més s’intenta convèncer de que a tots interessa el que es farà, quan la majoria de la ciutat que no es veu implicada de prop desconeix la lluita diària del barri i els pocs resultats aconseguits després de tot el procés.

No hay comentarios: