21/6/08

buscant perspectiva

http://es.youtube.com/watch?v=CGYVXSwDF_U

ultimament, titulars com "una ciutat que creix en altura" o debats amb les fites de la capital catalana com a protagonista han estat presents als mitjans de comunicació, que veien una clara metemorfosis de la nostra BARCELONA.

Ara parlem d'actuacions puntuals, intervencions als extrems de la ciutat que l'acoten i d'alguna manera reafirmen l'essència del centre i la seva horitzontalitat. Però, i si un dia despertessim i descobrissim que la proporció en y del nostre entorn s'ha triplicat?

Segurament una sensació de descontrol i d'ansia de cel, d'horitzó, s'apuderaria de nosaltres... potser... talment com l'animal urbà de bcn, present en qualsevol racó de la ciutat, omnipresent a tots els records que ens hi traslladen i d'associació inmediata amb la ciutat olimpica que viu, BUSCANT SEMPRE PERSPECTIVA.

Aquest recorregut intenta doncs aixo últim, interpretar i plasmar aquesta sensació agafant l'exemple del COLOM i partint del seu punt de referencia a BARCELONA... 1.PLAÇA CATALUNYA. Tot seguint el seu viatge continuarà en diverses parades... 2.TORRES DE LA SEGRADA FAMILIA, 3.HOTEL ARS, 4.COLON, 5.TELEFERI... que no apagaran el seu desig fins a topar-se amb 6.MONTJUIC, on descansarà i dominarà la ciutat tal i com buscava.

No hay comentarios: