23/6/08

di7BCN:recorregut inèdit

Mirar Barcelona des d’una altra perspectiva, baixant de muntanya a mar. Dins un recorregut preestablert per cobrir les necessitats d’una part de la ciutat, com és el d’una de les línies de bus de TMB es proposen punts d’interès dins d’aquest recorregut. En aquest cas, es tracta de descobrir què li pot aportar la ciutat a un conductor de bus d’aquesta línia, el qual fa el mateix recorregut moltes vegades cada dia.
La línia escollida ha estat la 17, que va des de la Ronda de Dalt fins la Barceloneta, per tant, permet una visió lineal de la ciutat atravessant diferents teixits.
Algunes de les parades proposades es basen en punts en concret que aparentment no tenen un interès especial, però que ho poden ser per la quotidianitat d’una persona. Uns exemples podrien ser el Mercat de Sant Gervasi o un bar a la Plaça Molina. Amb altres parades com la del Palau de la Música, el Forat de la Vergonya o la Barceloneta es pretén donar una idea més general de la ciutat en aquests punts. La gent, el trànsit, el moviment, la llum, la velocitat, el mar… tots aquests aspectes que queden reflectats en el recorregut són característics de Barcelona. Per això, podem dir que la linia 17 engloba la ciutat en termes globals.

Marta Carrasco – Mario Ferusic

No hay comentarios: