24/3/08

L'AVE arriba a barna


L'AVE arriba a Barcelona i en el cas de la Sagrera no ve sol. Ve acompanyat d'especualció!
La Sagrera necessita una reforma per la qual millorar aspectes bàsics per a una convivència sostenible dins de la ciutat. La falta de serveis: escoles, zones esportives, caps, i zones verdes provoca que l'arribada de l'Ave es vegi com a una oportunitat per a millorar aquestes deficiències tan paleses en el barri. A més de una oportunitat per a fusionar els barris de Sant Martí i la Sagrera eternament dividits per les vies del tren que ara suposen un límit infranquejable.
Per això el barri de la Sagrera (al contrari que moltes postures en contra del pas de l'Ave pel mig de la ciutat) veu l'Ave com a una oportunitat per establir-se com a barri millorant tots aquests aspectes.
Tot i això la postura que sembla que té el nou projecte per al barri de la Sagrera és la d'aprofitar l'arribada de l'Ave per a crear una nova zona d'oficines, hotels, la creació d'una zona verda "semificticia" sobre les vies del tren i un
a zona d'oci de 25 plantes sobre la futura estació del tren (el barri té una alçada mitjana de pb+5). Això si, computen els parterres de 1mx1m de la meridiana amb un arbustillo ranci com a zona verda...
L'arribada de l'Ave no suposarà una millora per al barri residencial. Sinò que en crearà una altre paral·lel que no interectuarà per a res amb el barri existent.

No hay comentarios: